TENN GNISTEN - bli med på latterkurs

i Tidemandsstuen, Tidemandsgate 44 oslo 0260(ved Vestkanttorvet)

Kurset varer ca. 1 time fra klokken 19:00 til 20:00 og koster kroner 150,-

Kursdatoer våren 2007:
2. mai

Latteren får fram gleden og optimismen slik at vi får et mer positivt forhold til oss selv og våre medmennesker.

Legevitenskapen har lenge visst hvor gunstig latter virker på vår fysiske og psykiske helse. Latter er en viktig stressreduserende faktor. Det er viktig å le, framfor alt er det gøy. Vi blir mindre selvhøytidelige og dermed mer kreative. Vi gleder oss mer og bekymrer oss mindre.

Slik begynte det:

Den indiske legen Dr. Madan Kataria fant en ny metode for å få folk til å le uten bruk av vitser, men ved hjelp av forskjellige øvelser. I India kommer mer enn 50.000 mennesker sammen hver morgen for å le, og resultatene er meget oppmuntrende. Latterbølgene brer seg nå i full fart over resten av verden.

Hvordan foregår programmet?

Vi gjennomgår flere forskjellige latterøvelser som vil gi deltakerne en god latter og en morsom opplevelse. Latter smitter, og i løpet av dette programmet kan vi garantere at rommet vil fylles med latter og glede!

Hvor er latterøvelser egnet:

Bedrifter:
Latterøvelser passer godt for alle bedrifter. Ved regelmessig bruk av øvelsene hver morgen (ca. 5-10 min.) vil det redusere stressnivået og fremme kreativiteten og samholdet i bedriften.

Seminarer o.l.
Latterøvelser har vist seg å være velegnet på seminarer o.l. Deltakerne får en avveksling i de vanlige foredragene. De vil oppleve å bli i bedre humør, og seminaret mer positivt of effektivt.